Nu beschikbaar voor e-commerce opdrachten


Guido Postma manager e-commerce

Eneco, Feenstra, KPN, Alice Internet, Elsevier en nog vele andere bedrijven zijn ondersteund in het realiseren van een efficiënte e-commerce inzet. Zowel in de B2C als in B2B markten. Op dit moment ben ik weer beschikbaar voor het optimaliseren en / of implementeren van de e-commerce activiteiten van bedrijven en organisaties.

Guido heeft het afgelopen jaar op professionele wijze het Feenstra e-commerce platform gestalte gegeven binnen de gegeven begrenzingen in tijd en geld. Tevens de betrokken Feenstra mensen opgeleid en aangevuld, zodanig dat we nu ( zo goed als) op eigen benen het platform kunnen gaan exploiteren  – Henjo Groenewegen, CEO Feenstra

Concreet:

Ik ondersteun bij het (opnieuw) vormgeven van een volledige e-commerce strategie, het implementeren van een bijbehorend efficiënt e-commerce platform waarmee betere online marketing & sales gerealiseerd kan worden en kan zorg dragen voor het samenstellen en / of  aansturen van een team van online specialisten.

De online waardeketen waarbij alles – van offline communicatie tot online media tot levering aan de eindklant – wordt continue geoptimaliseerd; conversie verhogen op alle vlakken en door de gehele klantreis. Ook worden er – bijvoorbeeld i.c.m. finance & marketing – heldere en betrouwbare rapportages en tooling gerealiseerd zodat continue helder is waar we staan en waar we heen moeten. Ik kan overtuigen op ieder nivo in de organisatie en weet met stakeholders en weerstand om te gaan.

Samen met marketing en communicatie wordt de ideale online aansluiting gezocht op de bestaande marketing & communicatie activiteiten. Samen met het team van online specialisten en directe collega’s wordt doelgericht en pro-actief samengewerkt met een scherpe focus op de afgesproken doelstellingen. Dat altijd gecombineerd met een bepaalde informele houding en humor.

Ik werk er naar toe om t.z.t. de werkzaamheden over te dragen en dus de organisatie volledig zelfstandig de e-commerce activiteiten te kunnen laten besturen en optimaliseren.

Laten we afspreken om de mogelijkheden te bespreken; ik weet zeker dat ik uw organisatie of opdrachtgever op professionele en prettige wijze verder kan helpen!

Bel: 06 144 141 72.

(…) Now almost 1 year later I can say that I have never seen a corporate organization move so fast and decisive as Eneco did and Guido was one of the main drivers in this process. He hired some great people, connected the right people inside and built a total online team almost from scratch. Together with his team he has shown that online is very effective and of strategic importance for Eneco for the future – Bart Manders, Online Strategist at Blue Mango Interactive