E-business & online business developement manager nu beschikbaar


Haal net als KPN, Elsevier en Eneco meer uit uw e-business activiteiten

Afgerond: Shopmanager Mobiel Consumentenmarkt bij KPN.com:

Met als kers op de taart 1 van de meest succesvolle online introducties van een iPhone te hebben uitgevoerd, wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging! In 1.5 jaar tijd zijn de online verkopen van KPN.com meer dan verdubbeld. Hierbij vervulde ik de rol van Shopmanager.

Traffic en conversie zijn gestegen, werkzaamheden zijn geprofessionaliseerd en de rol van online sales binnen de organisatie staat nu als een huis. Dit alles is tot stand gekomen in een enthousiast, klein en bedreven team van online professionals. Dit was zeker een hoogtepunt in de opdrachten die ik uitgevoerd heb.

In mijn doelstelling om mijzelf iedere keer te vernieuwen en te verbreden is het tijd voor nieuwe missie; online business development done right!

Specifiek ga ik aan de slag als online business development manager / e-business manager / managing director bij organisaties die hun e-business willen opstarten of optimaliseren. Fashion, automotive, retail, Offshore, Vastgoed en FMCG zijn nieuwe branches die aanspreken. Bovenal spreekt mij een online uitdaging bij een toonaangevend bedrijf aan. Ruime ervaring is opgedaan in zowel B2C als B2B bij IPS’s en Telco’s.

Dat werkt!:

Binnen organisaties benader ik de e-business activiteiten  integraal en vanuit een  online marketing en sales perspectief waarbij de resultaten over de gehele waardeketen geoptimaliseerd worden. Met andere woorden: het succes van de e-business activiteiten staat niet op zich zelf maar worden bepaald door alle schakels in de organisatie. Online business development done right!

Ik ben een specialist in het volledige optimaliseren van de e-commerce activiteiten, inclusief de vorm hiervan binnen het bedrijf. De gehele e-business activiteit in de organisatie wordt opgebouwd en / of geoptimaliseerd.

Beschikbaarheid:

Ik ben per direct full time beschikbaar. Uurtarief in overleg en afhankelijk van duur, aard en locatie van de opdracht.

Meer informatie en contact:

Meer informatie over mijn aanpak of opgeleverd werk via: