acquisitie e-marketing, recruitment

Beschikbaar per 1 april 2017 – digital marketing manager, e-commerce manager, online marketing en sales specialist


De marketing van Total Gas & Stroom is binnen 1 jaar getransformeerd naar een pro-actieve database gestuurde integrale afdeling, met een sterke focus op online direct sales en retentie marketing.
Per 1 april ben ik beschikbaar om ook uw bedrijf verder te brengen op het gebied van digitale marketing & e-commerce. Dit in de rol van digital marketing manager, e-commerce manager of online sales en marketing specialist.

Total Gas & Stroom; professionele (online) direct marketing in 2017!
Als manager e-commerce bij Total kreeg ik de uitdaging om een centraal en internationaal aangestuurde beperkte “leaflet website” te transformeren naar een lokale (Nederland) moderne, mobiel eerst, informatie en transactie gedreven website.
Na het formuleren van de online marketing strategie is HubSpot aangeschaft als tool om in korte tijd lead- en orderflows te realiseren. Een meer logische en kortere url, fris modern design en de implementatie van e-signing maakt dat Total Gas & Stroom klaar is voor haar professionele e-commerce ambities. Op basis van fact based marketing wordt de online omgeving continue geoptimaliseerd. Actieve tools zijn Hotjar, Hubspot en Google analytics

In de bijkomende rol van marketing manager is een beursdeelname georganiseerd, is retentie marketing opgezet, wordt klanttevredenheid gemeten en is alle interne- en externe communicatie geprofessionaliseerd, inclusief bijbehorende schrijfwijzer. Op deze wijze is de basis gelegd voor de eerste stappen in direct sales en direct marketing.
Met de Total tankstations is een basis gelegd om gezamenlijk de markt te bewerken. In samenwerking met het reclamebureau is een merkpositionering geïmplementeerd, resulterend in marketing assets en een direct uitvoerbare awareness campagne.
 
Medio maart zal de nieuwe website – www.total-energie.nl – live gaan. Een nieuw design en een flexibele orderflow voorzien van dynamische prijsstelling maken dat Total op volle sterkte de energiemarkt kan bewerken. 
 
Wilt u weten hoe ik binnen uw organisatie de online marketing & sales kan optimaliseren? Graag licht ik mijn kennis en ervaring toe. 06 144 141 72. Ik werk bij voorkeur fulltime en op ad interim basis.