Blog, recruitment

E-commerce managers / content managers gezocht


Voor enkele van mijn relaties ben ik op zoek naar onderstaande e-marketing professionals.

Indien jij geintereseerd bent of iemand kent die past bij de functie ontvang ik graag een e-mail met jouw gegevens. Vervolgens breng ik je in contact met de betreffende partij.

Onderstaande de volgende vacatures:

 • Product/marketing manager Postpaid – Jakarta
 • Creatieve content developer met SEO /SEA ervaring – Rotterdam
 • Contentmanager KPN zakelijk markt – Den Haag
 • Account manager new business – Utrecht
 • E commerce /Online Marketing Manager – Woerden
 • Marketing manager / Haarlem

Meld je aan voor mijn Twitter als je op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwe artikelen op mijn website.

Product/marketing manager Postpaid – Jakarta

Werkt in product management team Top 10 Telco en vertegenwoordigd marketing in postpaid implementatie (billing systeem wordt nu ontwikkeld, geïmplementeerd, getest etc). Planned live date 1 Oct.

 • Draagt zorg voor oplevering deliverables en ontwikkeling postpaid propositie.
 • Operationeel sterk. Jaagt het definiëren van een goede sales- en distributiestrategie aan voor postpaid. Idem voor een customer service ondersteuning van deze klanten.
 • Periode; 15Juli – 15Oct (onder voorbehoud, in overleg)

 Must-have mobiele telco-ervaring. Heeft ervaring als interim manager en/of consultant; kan analyses maken, verbeterplannen uitstekend verwoorden, moet in staat zijn om met senior management en board of directors te spreken.

Senior in optreden en ervaring, self-motivated. Operationeel sterk. Niet erg vinden om hard te werken en lange dagen te maken. Kandidaten moeten echt goed zijn, geen ruimte om te wennen, in te werken, te begeleiden.

 Creatieve content developer met SEO /SEA ervaring – Rotterdam

Als Creative Content Developer houdt je je bezig met het bedenken, ontwikkelen en vormgeven van banners, acties, nieuwsbrieven, portals etc. Onze core software verwerkt dagelijks duizenden transacties in een handomdraai. Klanten doen aankopen op websites, waar een perfecte user interface, gemak en optimale beveiliging belangrijke speerpunten zijn.

We staan met o.a. www.opwaarderen.nl in de top 10 van webwinkels van Nederland, weten een conversie van bezoek naar verkoop te realiseren van meer dan 60 % en hebben een groot aantal klanten dat zich ook registreert als member. Met Alphacomm Prepaid Services zijn we niet alleen in Nederland actief, maar ook in Duitsland. 

Voor het vormgeven van de content zijn we op zoek naar iemand met ervaring op het gebied van Flash, photoshop, video en HTML en in het bezit van een zeer creatieve geest. Maandelijks hebben wij acties op onze site die onder de aandacht gebracht worden binnen onze bestaande klanten en potentiële klanten. Daarnaast wordt in allerlei media gezocht naar mogelijkheden om onze websites onder de aandacht te brengen.

 Je bent flexibel, denkt creatief mee over oplossingen en ziet uitdagingen in plaats van problemen. Je voert opdrachten uit in een team maar ook zelfstandig. Je wordt één van de belangrijke personen in een klein team dat zich richt zich op de generatie en directe online distributie van prepaid tegoed in binnen en buitenland.Niet alleen beltegoed, maar ook andere producten zoals muziek en games kunnen via onze applicatie aan gebruikers worden geleverd.

Wij verlangen een open-minded, creatieve en resultaatgedreven houding, een proactieve instelling en een MBO/HBO denkniveau.

 Contentmanager KPN zakelijk markt – Den Haag

KPN biedt hoogwaardige telefonie-, internet- en televisiediensten en producten aan en is allround ICT-dienstverlener.(KPN offers high-quality telephone-, internet and television and is an allround ICT-provider).

Omschrijving

KPN bereikt een miljoenenpubliek met haar website. De site bedient zowel de consumentenmarkt (CM) als de zakelijke markt (ZM). Voor de ZM is KPN op zoek naar een content manager die een  bijdrage levert aan de ambitieuze doelstellingen voor de aankomende jaren op het gebied van online. Deze ambities betreffen sales en service in het bijzonder. De content manager is in het team content management mede verantwoordelijk voor o.a. het plaatsen van de content. Specifieke taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Dagelijks onderhoud van KPN site ZM, samen met twee andere content managers
 • Het verzorgen van de nieuwsbrieven. KPN.com werkt met diverse (content management) systemen (oa GX, Intershop, Backbase)
 • Afstemmen van werkzaamheden met online marketeers

Eisen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met relevante cursussen op het gebied van content management (te denken valt aan search engine optimization)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een bij voorkeur soortgelijke functie bij een bij een online retailer, internet- of  (online) mediabedrijf. Online ervaring is een pré
 • Beheersing van de Nederlandse taal en het klantgericht schrijven en denken is een andere voorwaarde voor deze uitdagende functie
 • Bij voorkeur ervaring met de eerder aangegeven CMS’en

Persoonlijke Eigenschappen:

 • Commercieel
 • Sterke internet affiniteit
 • Gedreven
 • Gestructureerd

Account manager new business – Utrecht

Voor Libralab te Utrecht zoeken wij een ervaren account manager new business die tevens de verkoop binnen het bedrijf wil opzetten en vormgeven. Libralab automatiseert back office processen van internetsites (reserveringssystemen,etc), bouwt webshops en websites.

Momenteel werken hier 10 medewerkers en de directie wil graag een full time account manager aannemen die het salesproces gaat professionaliseren en hiermee de verdere groei van het bedrijf in goede banen te leiden.

We zoeken een gedegen account manager met ervaring bij internetbedrijven. Een solution seller met de gretigheid en competentie sales bij Libralab vorm te geven.

E commerce /Online Marketing Manager – Woerden

De Badge Groep is al meer dan 33 jaar gespecialiseerd in sport/entertainment and promotionele merchandising. Met ongeveer 80 medewerkers in 3 verschillende Badge bedrijven verzorgen wij vanuit Woerden voor b2b, b2c en b2r distributie. Zo werken we o.a. voor alle sportbonden (incl. UEFA, Champions League, FIFA, KNVB, de clubs in binnen en buitenland) en de EBU (eurovision song contest). Voor meer informatie ga naar www.badge.nl. Badge Direct BV is de direct marketing divisie van de Badge groep met succesvolle sites als Voetbalshop.nl, fanshop.nl, kadoshop.nl, eurovisionshop.tv etc. Tevens beschikken we sinds vorig jaar over onze nieuwe b2b site relatiegeschenken.nl welke zich geheel richt op het Nederlandse bedrijfsleven.

 Als E-Commerce / Online Marketing Manager heb je een veelzijdig takenpakket. Door het opzetten en onderhouden van SEO / Adwords zorg je voor een continue instroom van nieuwe klanten via een van onze sites. Ook hou je je bezig met het opzetten van marketing acties op de website en in de nieuwsbrief, evenals het aangaan van samenwerkingen met affiliatesystemen en externe websites. Ook ben je verantwoordelijk voor de teksten in alle commerciële uitingen en denk je mee met nieuwe technische ontwikkelingen.

De werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Je werkt in een team waarin je een groot deel van de tijd zelfstandig aan het werk bent en werkt sturend naar de verschillende shopmanagers en techniek.  

Je rapporteert rechtstreeks aan het Management Team van Badge.

 Marketing manager / Haarlem

Met meer dan 2.000 accommodaties in de Benelux, Duitsland en Frankrijk beschikt dit bedrijf over een uitgebreid aanbod aan vakantie bestemmingen. Iedere maand vinden meer dan 1 miljoen unieke bezoekers de weg naar hun sites en in 2008 realiseerde dit bedrijf zo’n 250.000 boekingen. Hiermee bekleedt het bedrijf de 2de positie in de leisure markt voor online boekingen. Ze hebben zich ten doel gesteld om binnen 2 jaar marktleider te zijn. De organisatie is ambitieus en de cultuur is open.

De Marketing afdeling is verantwoordelijk voor de inzet van alle online en offline
marketingcommunicatie middelen. Hieronder vallen advertenties (Telegraaf,ANWB, Tros Kompas, Metro, Spits), direct mail, zoekmachine marketing en databasemarketing, etc. Daarnaast is de marketing afdeling verantwoordelijk voor de look & feel van de websites en hiermee indirect medeverantwoordelijk van de behaalde online verkopen. De marketing afdeling is thans 8 FTE groot, bestaande uit 3 online marketeers een project manager en 4 webredacteuren. Als Marketing Manager stuur je de afdeling Marketing aan. Je bent lid van het MT en legt direct verantwoording af aan de Managing Partners en daarnaast is de Marketing Manager sparring partner van de Managing Partners en is er intensief contact met de Supply Manager en ServiceDesk Manager. Specifieke taken en verantwoordelijkheden zijn;

 • Ontwikkelen en uitvoeren van de strategie om het marktaandeel van de verschillende labels te verhogen via online marketing
 • Commerciële planning, prioriteiten stellen en het initiëren en opvolgen van marketing acties
 • Verantwoordelijk voor totale marketing budget en acquisitie kosten per label
 • Vinden en aansluiten van nieuwe strategische partners
 • Eindverantwoordelijk van het merk en de kernwaarden en vergroten van de naamsbekendheid
 • Contact met het hoofd van de accountmanagers inzake bepaling focus van productaanbod
 • Meedenken met de organisatie ten aanzien van verdere groeistrategie
 • Verzorgen van management rapportages en actieve bijdrage aan het MT
Tags: , , ,