Project manager online – Identity Games International

Project manager online

juni 2008 – december 2011 (3 jaar 7 maanden) Rotterdam, Nederland

http://www.identitygames.nl/

Identity games, gevestigd in Rotterdam, verkoopt aan 3 doelgroepen (interactieve) bordspellen: consumenten (uitgeverij), bedrijven (tailor made) en Export (distributeurs). De verkoop vindt zowel nationaal als internationaal (onder licentie) plaats. Als project manager online ook verantwoordelijk voor het opzetten van de webshop en de e-commerce strategie

* Goedkeuren ontwerp, implementatie en realisatie website
* Opzetten volledige waardestroom
* Fullfilment & aftersales
* Geïntegreerd online marketing & communicatieplan
* E-mail marketing
* Search engine marketing
* Sales & leadgeneration

Bekijk mijn Linkedin profiel voor alle kennis & kunde of bel 06 144 141 72 om de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken.

juli 2010 – september 2010 (3 maanden) Rotterdam, Nederland

Identity Games is 1 van Nederlands bekendste en succesvolste spellenbedenkers. Met 4 gewonnen nominaties ‘Speelgoed van het jaar” weten zij zich te onderscheiden in de markt. Bekende titels zijn BoomBoom Ballon, Lama spel en zee recent GameChanger.
Met de GameChanger voor Ipad spelt men op interactieve wijze bordspelen, gekoppeld aan digitale content.

Voor IdentityGames een Google App integratie gedaan waardoor men altijd en overale-mail, agenda en contacten synchroon op computer of mobile device heeft. Na een voorbereiding van 3-4 weken is de gehele organisatie probleemloos in 1 dag over gegaan van ouderwetse pop3 mail naar gesynchroniseerde Gmail voor bedrijven.
Als gecertificeerde Google app reseller zijn deze werkzaamheden uitgevoerd.

Naast de Google app integratie is ook de gehele website vernieuwd en opgeleverd inclusief professionele webshop.

Bekijk mijn Linkedin profiel voor alle kennis & kunde of bel 06 144 141 72 om de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken.