Jaco Hamel


Guido is bij Eneco 9 maanden mijn manager geweest. In deze tijd heeft hij ervoor gezorgd dat binnen Eneco het kanaal online een prominente positie heeft ingenomen in het kanaalproces voor zowel verkoop als behoud.

Door gebruik van zijn kennis en kunde en de kracht van overtuiging heeft hij het directe management overtuigd van de potentie op online en hoe deze te kunnen bewerkstelligen. Met een fact based visie en pragmatische aanpak wist hij deze ook te delen met zijn collega’s en medewerkers. Hierdoor ontstond een positieve vibe en creĆ«erde hij vele mogelijkheden voor zijn medewerkers.

Naast deze management skills geeft hij ruimte voor persoonlijke groei en zal hij waar nodig zijn medewerkers verdedigen zolang dat nodig geacht wordt.

Uiteindelijk heb ik Guido ervaren als een bevlogen manager en overall good guy. Ik heb met plezier gewerkt met hem en ook veel geleerd. Zijn persoonlijke eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat ik binnen mijn huidige werkomgeving kan werken zoals ik nu doe.