Uw e-business, geoptimaliseerd.


E-business wordt pas succesvol als alle schakels in het proces optimaal op elkaar zijn afgestemd; van ATL uiting tot aftersales, van IT systeem tot online media inkoop; iets wat bij veel bedrijven nog niet altijd het geval is. Dit in combinatie met onjuiste kennis, kunde en leveranciers resulteert meestal in tegenvallende resultaten met betrekking tot de e-business activiteiten.

Dat is niet nodig.

Op heldere en pragmatische wijze ondersteun ik uw organisatie in het nastreven van de e-business doelstellingen. Direct aanpakken en tegelijk de strategie optuigen en uitvoeren.

Lees hier hoe

Referenties:

“Guido is bij KPN Zakelijke Markt komen werken als online marketeer. Ik heb Guido leren kennen als een een vakman, maar ook als mens. Op beide fronten was er een klik, en dat is belangrijk. Guido heeft zich bewezen door te laten zien dat hij gedegen te werk gaat gebruik makend van zijn kennis omtrent online marketing. Tevens heeft hij voldoende technische kennis om met developpers aan tafel te kunnen zitten. Zijn manier van communiceren is helder. Ik zou Guido als een no nonsense persoon willen omschrijven. Guido heeft mijn vertrouwen gewonnen door te laten zien dat hij weet waar hij over praat. In een organisatie zoals KPN is dit van grote waarde. Zijn resultaat gerichtheid hierbij optellende maakt hem de perfecte online marketeer in een complexe organisatie. Werner Duimel Mananger E-Business Zakelijke Markt KPN”

“Ik heb anderhalf jaar met Guido samengewerkt, waarvan hij laatste 6 maanden mijn manager was. Ik heb Guido leren kennen als een inhoudelijk sterke manager met kennis van alle facetten van online marketing. Hij heeft een duidelijke visie op en mening over het online landschap. Guido houdt van een pragmatische aanpak, waarbij fact based marketing de rode draad vormt. Hij is goed in staat de managers boven hem mee te nemen in ideeën voor de langere termijn. Daarbij geeft hij zijn teamleden de ruimte voor groei en ontwikkeling en het realiseren van eigen ideeën en plannen. Guido is een prettig persoon om mee samen te werken, met een zeer goed gevoel voor humor.”

“…..Ik heb niet eerder zo’n krachtige online manager meegemaakt die in zo’n korte tijd zo’n krachtige invloed op het management heeft gehad. Online staat nu weer bij Eneco op de kaart en Eneco gelooft erin dat het online team de Eneco ambities waar kan maken. Guido is voor de meeste internetteam mensen een motiverende en sympathieke manager geweest, die het beste van zijn medewerkers eist maar ook naar de mensen toe zijn waardering uitspreekt. Zijn kracht haalt hij uit zijn persoonlijkheid: hij blijft overal en ergens zichzelf.”

Bekijk alle referenties op Linkedin